Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
Başkan Emektar’ın annesi göz yaşlarıyla toprağa verildi
Başkan Emektar’ın annesi göz yaşlarıyla toprağa verildi
CHP MİLLETVEKİLİ: "AKP HÜKÜMETİNİN PLANSIZLIĞININ BEDELİNİ MAALESEF İNSANIMIZ ÖDÜYOR!"
CHP MİLLETVEKİLİ: "AKP HÜKÜMETİNİN PLANSIZLIĞININ BEDELİNİ MAALESEF İNSANIMIZ ÖDÜYOR!"
BÜYÜKŞEHİR, BİN 600 SAHA PERSONELİ VE 562 ARAÇLA SAHADA
BÜYÜKŞEHİR, BİN 600 SAHA PERSONELİ VE 562 ARAÇLA SAHADA
Gaziantep’te kamu görevlilerine idari izin
Gaziantep’te kamu görevlilerine idari izin
Şahinbey Belediyesi karla mücadelesini sürdürüyor
Şahinbey Belediyesi karla mücadelesini sürdürüyor
Konya'yı çevre illere bağlayan tüm kara yolları ulaşıma kapatıldı! Otobüslerin terminalden çıkışına izin verilmiyor
Konya'yı çevre illere bağlayan tüm kara yolları ulaşıma kapatıldı! Otobüslerin terminalden çıkışına izin verilmiyor
Sarı kodla uyarı! Meteoroloji uzmanlarından "Kalp rahatsızlığı olanlar dışarı çıkmasın" anonsu
Sarı kodla uyarı! Meteoroloji uzmanlarından "Kalp rahatsızlığı olanlar dışarı çıkmasın" anonsu
THY, olumsuz hava koşulları sebebiyle 31 seferi iptal etti
THY, olumsuz hava koşulları sebebiyle 31 seferi iptal etti
BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELE İÇİN TAM KADRO SAHADA!
BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELE İÇİN TAM KADRO SAHADA!
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDEN DOÇ. DR. SEVER: “BUZLU HAVALARDA EL VE AYAK BİLEĞİ KIRIKLARINA DİKKAT”
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDEN DOÇ. DR. SEVER: “BUZLU HAVALARDA EL VE AYAK BİLEĞİ KIRIKLARINA DİKKAT”
SANKO PARK AVM SÖMESTR TATİLİNE HAZIR... NICKELODEON EĞLENCELİ OYUNLARI İLE ÇOCUKLARI EĞLENDİRECEK
SANKO PARK AVM SÖMESTR TATİLİNE HAZIR... NICKELODEON EĞLENCELİ OYUNLARI İLE ÇOCUKLARI EĞLENDİRECEK
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ OKÇULUK MÜSABAKASINDA
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ OKÇULUK MÜSABAKASINDA
Vali Gül, Gaziantep’te kardan kapanan tüm yollar trafiğe açıldığını belirtti.
Vali Gül, Gaziantep’te kardan kapanan tüm yollar trafiğe açıldığını belirtti.
GAPTARIM VE HAYVANCILIK FUARI ERTELENDİ
GAPTARIM VE HAYVANCILIK FUARI ERTELENDİ
Gaziantep’te 14 bin konut projesi için kura çekilişlerine başladı
Gaziantep’te 14 bin konut projesi için kura çekilişlerine başladı
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Kömürün tonunun 4.500 lira olduğu ülkemizde en düşük emekli maaşı 2500 lira!”
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Kömürün tonunun 4.500 lira olduğu ülkemizde en düşük emekli maaşı 2500 lira!”
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı  Kaya: "Gaziantep yönetilemiyor"
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Kaya: "Gaziantep yönetilemiyor"
CHP Milletvekili Kaplan: "Gaziantepli vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmeyin"
CHP Milletvekili Kaplan: "Gaziantepli vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmeyin"
Yoğun kar çatıların çökmesine neden oldu
Yoğun kar çatıların çökmesine neden oldu
Vali Gül, İlbank'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bildi aldı
Vali Gül, İlbank'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bildi aldı
Gaziantep’te büyükşehir çalışanlarına sosyal denge müjdesi
Gaziantep’te büyükşehir çalışanlarına sosyal denge müjdesi
GSO’nun 2022 yılı ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
GSO’nun 2022 yılı ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
KKTC’de Şimşek, Tatar buluşması
KKTC’de Şimşek, Tatar buluşması
KOSGEB destekleri GTB’de anlatıldı
KOSGEB destekleri GTB’de anlatıldı
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki’den Sağlık-Sen’e ziyaret
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki’den Sağlık-Sen’e ziyaret
Minik Serçe'ye bir tepkide Hatipoğlu'ndan
Minik Serçe'ye bir tepkide Hatipoğlu'ndan
Gaziantep'te yarın yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.
Gaziantep'te yarın yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi.
Öğrencilerin merakla beklediği karar açıklandı! ... Salı Günü Okullar Tatil
Öğrencilerin merakla beklediği karar açıklandı! ... Salı Günü Okullar Tatil
GTB’de yılın ilk meclis toplantısı yapıldı
GTB’de yılın ilk meclis toplantısı yapıldı
Türkiye’nin tekstil ihracatının yüzde 22,7’si Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden
Türkiye’nin tekstil ihracatının yüzde 22,7’si Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden
İnternet kablosu çalan şüpheli yakalandı
İnternet kablosu çalan şüpheli yakalandı
Tenekeci Mehmet Usta’nın hayatı kitaplaştırıldı
Tenekeci Mehmet Usta’nın hayatı kitaplaştırıldı
GTO gastronomi sektöründe standartları belirleyecek
GTO gastronomi sektöründe standartları belirleyecek
Fadıloğlu, Kurt’u evinde ziyaret etti
Fadıloğlu, Kurt’u evinde ziyaret etti
Sıhhi tesisat malzemesi çalan şüpheliler yakalandı
Sıhhi tesisat malzemesi çalan şüpheliler yakalandı
Şehitkamil’de kar yağışı öncesi hazırlıklar tamamlandı
Şehitkamil’de kar yağışı öncesi hazırlıklar tamamlandı
Milletvekili Yavuz GAÜN Genç Ofiste öğrencilerle bir araya geldi
Milletvekili Yavuz GAÜN Genç Ofiste öğrencilerle bir araya geldi
GAPTARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR
GAPTARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR
Gaziantep’te uyuşturucu taciri 39 şüpheli tutuklandı
Gaziantep’te uyuşturucu taciri 39 şüpheli tutuklandı
MAKİNA MÜHENDİSİ PERİ: "HALKA UCUZ EKMEK ŞART OLMADI MI ?"
MAKİNA MÜHENDİSİ PERİ: "HALKA UCUZ EKMEK ŞART OLMADI MI ?"
Altın haftanın ilk gününe düşüşle başladı!
Altın haftanın ilk gününe düşüşle başladı!
Dolar ne kadar oldu? İşte 17 Ocak Pazartesi güncel rakamlar
Dolar ne kadar oldu? İşte 17 Ocak Pazartesi güncel rakamlar
Tahliye ve kira davalarında patlama: Yüksek kira için tapu devreden var!
Tahliye ve kira davalarında patlama: Yüksek kira için tapu devreden var!
Polis, öğretmen ve din görevlisinin emekli maaşı 1150 TL yükselecek! En geç Mayıs-Haziran ayında Meclis'e geliyor
Polis, öğretmen ve din görevlisinin emekli maaşı 1150 TL yükselecek! En geç Mayıs-Haziran ayında Meclis'e geliyor
Koronavirüste yeni bir gen keşfedildi
Koronavirüste yeni bir gen keşfedildi
Meclis'te gündem yoğun! Emekli ve memur ek zammın onayı için bekliyor
Meclis'te gündem yoğun! Emekli ve memur ek zammın onayı için bekliyor
ŞAHİNBEY KONGRE VE SANAT MERKEZİ'NDE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGÂRI ESTİ
ŞAHİNBEY KONGRE VE SANAT MERKEZİ'NDE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGÂRI ESTİ
Başkan Şahin, New York'ta STK temsilcileriyle bir araya geldi
Başkan Şahin, New York'ta STK temsilcileriyle bir araya geldi
Gaziantep’te yeni karavan alanı oluşturuluyor
Gaziantep’te yeni karavan alanı oluşturuluyor
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNİN GÜNDEMİ DESTEKLER OLDU
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNİN GÜNDEMİ DESTEKLER OLDU
Ünverdi, vefatının 28’inci yılında Sani Konukoğlu’nu andı
Ünverdi, vefatının 28’inci yılında Sani Konukoğlu’nu andı
Gaziantep’te 16 ton kaçak deterjan ele geçirildi
Gaziantep’te 16 ton kaçak deterjan ele geçirildi
Vali Gül, Araban’daki cemevlerini ziyaret etti
Vali Gül, Araban’daki cemevlerini ziyaret etti
SANKO Okulları öğrencilerinin satranç başarısı
SANKO Okulları öğrencilerinin satranç başarısı
Gaziantep Büyükşehir’den aynı sokağa farklı uygulama
Gaziantep Büyükşehir’den aynı sokağa farklı uygulama
Sani Konukoğlu: Anadolu’da sanayileşmenin öncülerinden
Sani Konukoğlu: Anadolu’da sanayileşmenin öncülerinden
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE 40.000 BİSİKLET
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE 40.000 BİSİKLET
TÜRKİYE ENERJİ MECLİSİ BAŞKANI KONUKOĞLU: “VERİMLİLİK KRİTERLERİNDE DAHA ESNEK BİR YAPI PLANLANARAK GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYGUN DÜZENLEMELER YAPILMASI GEREKİYOR”
TÜRKİYE ENERJİ MECLİSİ BAŞKANI KONUKOĞLU: “VERİMLİLİK KRİTERLERİNDE DAHA ESNEK BİR YAPI PLANLANARAK GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYGUN DÜZENLEMELER YAPILMASI GEREKİYOR”
Değirmeniçem Muhtarlığından Örnek Davranış
Değirmeniçem Muhtarlığından Örnek Davranış
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Gaziantep’e bir şeyler oluyor”
CHP Milletvekili Yılmazkaya: “Gaziantep’e bir şeyler oluyor”
Tahmazoğlu 461 milyon 545 bin TL Destekle Halkın Takdirini Toplama Devam Ediyor
Tahmazoğlu 461 milyon 545 bin TL Destekle Halkın Takdirini Toplama Devam Ediyor
Şehitkamil’de özel yetenek sınavlarında yüzde 100 başarı hedefi
Şehitkamil’de özel yetenek sınavlarında yüzde 100 başarı hedefi
Kutnu kumaşımız modacılardan tam not aldı
Kutnu kumaşımız modacılardan tam not aldı
Gaziantep merkezli ''change'' operasyonu: 308 araca el konuldu
Gaziantep merkezli ''change'' operasyonu: 308 araca el konuldu
Teknoloji temalı proje yarışması için son başvuru tarihi: 31 Mart
Teknoloji temalı proje yarışması için son başvuru tarihi: 31 Mart
Şahinbey’den trafik eğitimi için önemli proje
Şahinbey’den trafik eğitimi için önemli proje
MHP Milletvekili Sermet Atay, Ekonomide Gaziantep farkı'nın önemini anlattı
MHP Milletvekili Sermet Atay, Ekonomide Gaziantep farkı'nın önemini anlattı
Gaziantep’te toplu taşımada öğrenciye haber! zam yok
Gaziantep’te toplu taşımada öğrenciye haber! zam yok
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler SANKO Üniversitesi’nde
Üniversiteye hazırlanan öğrenciler SANKO Üniversitesi’nde
Rektör Özaydın hasta çocuklara kitap dağıtarak moral verdi
Rektör Özaydın hasta çocuklara kitap dağıtarak moral verdi
TAŞDOĞAN’DAN ŞÜHEDAYA VEFA ÖRNEĞİ
TAŞDOĞAN’DAN ŞÜHEDAYA VEFA ÖRNEĞİ
POMEM 28'inci dönem ön başvuru sonuçları açıklandı
POMEM 28'inci dönem ön başvuru sonuçları açıklandı