Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
ERDEMOĞLU HOLDİNG SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLAR İÇİN 2 MİLYON LİRA BAĞIŞTA BULUNDU.
ERDEMOĞLU HOLDİNG SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLAR İÇİN 2 MİLYON LİRA BAĞIŞTA BULUNDU.
GASMEK kursları kaldığı yerden devam ediyor
GASMEK kursları kaldığı yerden devam ediyor
Gaziantep'te 31 şirkete kayyım atandı!
Gaziantep'te 31 şirkete kayyım atandı!
İlk 1000 ihracatçı firma listesinde Gaziantep’ten 73 firma
İlk 1000 ihracatçı firma listesinde Gaziantep’ten 73 firma
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVLİLİK OKULU’NDAN 240 ÇİFT DAHA SERTİFİKASINI ALDI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVLİLİK OKULU’NDAN 240 ÇİFT DAHA SERTİFİKASINI ALDI
EĞİTİM İÇİN GÖNÜL GÖNÜLE
EĞİTİM İÇİN GÖNÜL GÖNÜLE
BÜYÜKŞEHİR’DEN 21 EYLÜL DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ İÇİN ÖĞRENCİLERE SEMİNER!
BÜYÜKŞEHİR’DEN 21 EYLÜL DÜNYA ALZHEİMER GÜNÜ İÇİN ÖĞRENCİLERE SEMİNER!
Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan NTO’ya ziyaret
Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan NTO’ya ziyaret
MHP’liler Gaziantep’te buluştu
MHP’liler Gaziantep’te buluştu
Deliklitepe Seyir Terası hizmete açıldı
Deliklitepe Seyir Terası hizmete açıldı
DEVA Gaziantep’ten bir günde iki etkinlik
DEVA Gaziantep’ten bir günde iki etkinlik
SANKO ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJANLA GELECEK ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
SANKO ÜNİVERSİTESİ EK KONTENJANLA GELECEK ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
Hayallerine ilk adımlarını attılar
Hayallerine ilk adımlarını attılar
GAÜN Teknofest’te yerlilik dalında birinci oldu
GAÜN Teknofest’te yerlilik dalında birinci oldu
Topçuoğlu’ndan Gaziantep’e bir okul daha
Topçuoğlu’ndan Gaziantep’e bir okul daha
Biz olabilirsek kazanırız
Biz olabilirsek kazanırız
Şahinbey Belediyesi’nden bir tesis de çapalı köyüne
Şahinbey Belediyesi’nden bir tesis de çapalı köyüne
Sollama yapmak isteyen sürücü aracıyla takla attı: 4 yaralı
Sollama yapmak isteyen sürücü aracıyla takla attı: 4 yaralı
Bakan Varank Gaziantep’in Fahri Hemşehrisi oldu
Bakan Varank Gaziantep’in Fahri Hemşehrisi oldu
Sanko Enerji'den eğitime katkı
Sanko Enerji'den eğitime katkı
Vali Gül Ahilik Haftası'nı kutladı
Vali Gül Ahilik Haftası'nı kutladı
Bu konservatuvarda başarılı öğrenciler yetiştiriliyor
Bu konservatuvarda başarılı öğrenciler yetiştiriliyor
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Trafik cezaları vatandaşın canını yakıyor"
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Trafik cezaları vatandaşın canını yakıyor"
Şahinbey’den Teknofest’e katılacak öğrencilere destek
Şahinbey’den Teknofest’e katılacak öğrencilere destek
Türkiye’nin ilk AVM çocuk kütüphanesi yoğun ilgi görüyor
Türkiye’nin ilk AVM çocuk kütüphanesi yoğun ilgi görüyor
Gülşen Özkaya taziye evinin açılışı gerçekleştirildi
Gülşen Özkaya taziye evinin açılışı gerçekleştirildi
Kaplan: "144 ülkeye Gaziantep’ten makine halısı serdik"
Kaplan: "144 ülkeye Gaziantep’ten makine halısı serdik"
Bakbak girişimci kadınlarla buluştu
Bakbak girişimci kadınlarla buluştu
Birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye dağıtıldı
Birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye dağıtıldı
GAÜN’ün genç diş hekimleri törenle mezun oldu
GAÜN’ün genç diş hekimleri törenle mezun oldu
Kanevetçi: "Yüksek maliyet inşaatçıları zor durumda bıraktı"
Kanevetçi: "Yüksek maliyet inşaatçıları zor durumda bıraktı"
Şehit aileleri ve gazi yakınlarına tekne turu
Şehit aileleri ve gazi yakınlarına tekne turu
Gazi şehir, Yeşilçam şarkılarıyla nostaljik bir havaya büründü
Gazi şehir, Yeşilçam şarkılarıyla nostaljik bir havaya büründü
GGC'nin Tartışmalı Kongre'nin Galibi İbrahim Ay Oldu
GGC'nin Tartışmalı Kongre'nin Galibi İbrahim Ay Oldu
GGC'NİN KONGRESİNE GAZETECİLER ALINMADI... ÖZKURT: " GGC KİMİ TEMSİL EDİYOR?
GGC'NİN KONGRESİNE GAZETECİLER ALINMADI... ÖZKURT: " GGC KİMİ TEMSİL EDİYOR?
Şehir Plancısı Emine Yağmur, "Herkesin sokak hayvanları için elini taşın altına koymalıdır"
Şehir Plancısı Emine Yağmur, "Herkesin sokak hayvanları için elini taşın altına koymalıdır"
Polisgücü’nden Vali Gül ve Emniyet Müdürü Başbuğ’a ziyaret
Polisgücü’nden Vali Gül ve Emniyet Müdürü Başbuğ’a ziyaret
Gaziantepli 21 firma AFGM'ye tedarikçi oldu
Gaziantepli 21 firma AFGM'ye tedarikçi oldu
Gaziantep karayollarında azami hız sınırları düşürüldü
Gaziantep karayollarında azami hız sınırları düşürüldü
GAZİANTEP POLİSİ'NDEN KAÇIŞ YOK
GAZİANTEP POLİSİ'NDEN KAÇIŞ YOK
Hububat ihracatına GAİB damgası
Hububat ihracatına GAİB damgası
Çekya pazarı GTO’da konuşuldu
Çekya pazarı GTO’da konuşuldu
CHP 98. YAŞINI KUTLADI
CHP 98. YAŞINI KUTLADI
FADILOĞLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI
FADILOĞLU, TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI
Fıstığın başkentinde fıstık gibi müze
Fıstığın başkentinde fıstık gibi müze
Gaziantep’te çıraklığı yaygınlaştırmak için protokol imzalandı
Gaziantep’te çıraklığı yaygınlaştırmak için protokol imzalandı
Araban kırsalında yol çalışmaları sürüyor
Araban kırsalında yol çalışmaları sürüyor
Sivil Sayfalar Gaziantep'te Sivil Toplum Haberciliği Eğitimi Düzenliyor
Sivil Sayfalar Gaziantep'te Sivil Toplum Haberciliği Eğitimi Düzenliyor
İslahiye’nin yeni kaymakamı görevine başladı
İslahiye’nin yeni kaymakamı görevine başladı
Eruslu büyüme rakamlarını değerlendirdi
Eruslu büyüme rakamlarını değerlendirdi
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ KAPLAN'DAN CHP'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
CHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ KAPLAN'DAN CHP'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
ULUSLARARASI KATILIMLI 23. ISI BİLİMİ VE TEKNİĞİ KONGRESİ BAŞLADI
ULUSLARARASI KATILIMLI 23. ISI BİLİMİ VE TEKNİĞİ KONGRESİ BAŞLADI
Gaziantep’te 140 çiftçiye güneş paneli dağıtıldı
Gaziantep’te 140 çiftçiye güneş paneli dağıtıldı
Uluslararası yer bilimleri olimpiyatlarında Sanko gururu
Uluslararası yer bilimleri olimpiyatlarında Sanko gururu
ŞEHİTKAMİL’DE ÜRETİLDİ, ESNAFA ARMAĞAN EDİLDİ
ŞEHİTKAMİL’DE ÜRETİLDİ, ESNAFA ARMAĞAN EDİLDİ
Bu binada çevre bilinci var
Bu binada çevre bilinci var
GAZİANTEP ALLEBEN’DE DOĞANIN İÇİNDE YENİ BİR HAYAT YÜKSELİYOR.
GAZİANTEP ALLEBEN’DE DOĞANIN İÇİNDE YENİ BİR HAYAT YÜKSELİYOR.
GİBTÜ’den rekor doluluk
GİBTÜ’den rekor doluluk
GAZİANTEP BASIN DERNEKLERİNDEN GGC ADAYI LEVENT ÖZKURT’A TAM DESTEK…
GAZİANTEP BASIN DERNEKLERİNDEN GGC ADAYI LEVENT ÖZKURT’A TAM DESTEK…
Otomobil yoldan çıktı: 2 ölü, 2 yaralı
Otomobil yoldan çıktı: 2 ölü, 2 yaralı
KONUKOĞLU: “DİJİTALLEŞMEK HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÖNEM ARZ EDİYOR”
KONUKOĞLU: “DİJİTALLEŞMEK HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÖNEM ARZ EDİYOR”
El Bab Şehidi memleketline uğurlandı
El Bab Şehidi memleketline uğurlandı
Gaziantep Valiliği’nden NTO’ya teşekkür
Gaziantep Valiliği’nden NTO’ya teşekkür
ŞAHİN'DEN TURANEMEKSİZ VE ONUR MAHALLELERİNE ZİYARET
ŞAHİN'DEN TURANEMEKSİZ VE ONUR MAHALLELERİNE ZİYARET
Jandarmadan hint keneviri ekilen adreslere operasyon
Jandarmadan hint keneviri ekilen adreslere operasyon
SANKO Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı
SANKO Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı
Nöroloji Uzmanı Dr Yılmaz SANKO'da
Nöroloji Uzmanı Dr Yılmaz SANKO'da
GGC BAŞKAN ADAYI LEVENT ÖZKURT: ‘’BEN DEĞİL, BİZ ANLAYIŞINI TESİS EDEREK, EKİP RUHU İLE HİZMET EDECEĞİZ’’
GGC BAŞKAN ADAYI LEVENT ÖZKURT: ‘’BEN DEĞİL, BİZ ANLAYIŞINI TESİS EDEREK, EKİP RUHU İLE HİZMET EDECEĞİZ’’
Gaziantep’e 1.767 öğretmen atandı
Gaziantep’e 1.767 öğretmen atandı
Şahinbey'den 160 kişiye, 13 dalda eğitim
Şahinbey'den 160 kişiye, 13 dalda eğitim
GSO, FİRMALARI YEŞİL MUTABAKAT KRİTERLERİNE HAZIRLIYOR
GSO, FİRMALARI YEŞİL MUTABAKAT KRİTERLERİNE HAZIRLIYOR
Kılıç, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını kutladı
Kılıç, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını kutladı