Gündem Gaziantep Çerez Politikası

GUNDEMGAZİANTEP.COM Çerez Politikası (aşağıda kısaca “Politika” olarak anılacaktır.) GUNDEMGAZİANTEP.COM (aşağıda kısaca “GUNDEMGAZİANTEP.COM” olarak anılacaktır.) tarafından hazırlanmıştır ve gaziantepinyuzu.com Gizlilik Politikası’nın ekini oluşturmaktadır.

Birçok web sitesi gibi, gaziantepinyuzu.com’da de (aşağıda kısaca “Portal” olarak anılacaktır.) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, Portal üzerinde trafik analizi gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını anlamak amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM, bu Politika’yı Portal’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve ziyaretçilerin bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır.

Çerez ("Cookie") Nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla bilgisayarınıza (ya da akıllı telefon veya tablet gibi diğer cihazlarınıza) kaydedilen ve genelde harf ve rakamlardan oluşan çok küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesini yöneten sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir. Çerezler, web sitesi sahiplerine aynı ziyaretçinin siteyi yeniden ziyaret ettiğini gösteren kimlik kartlarına benzetilebilir.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir.

  • Aitliğine göre, Portal çerezlerive üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Portal çerezleri, gundemgaziantep.com tarafından yönetilirken, üçüncü taraf çerezlerini farklı firmalar yönetmektedir.
  • Kullanım ömrüne göre, oturum çerezlerive kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Portal’i terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler değişen sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalmaktadır.
  • Kullanım amaçlarına göre, Portal’de teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezlerive analitik çerezler kullanılmaktadır.

Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Portal’de, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Portal’in çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek.Örneğin, Portal üyelerinin, üyelik bilgileriyle giriş yapabilmesi.
  • Portal’i analiz etmek ve Portal’in performansını arttırmak.Örneğin, Portal’i ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Portal’in işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak.Örneğin, Portal’i ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması veya Portal üzerinden üçüncü taraf sosyal medya faaliyetlerine bağlantı sağlamak.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek.Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla ilgili reklam gösterilmesi.

Çerez Tercihleri Nasıl Yönetilir?

Ziyaretçilerin kendilerine ait hangi kişisel verilerin toplanabildiği konusunda tercihlerini serbestçe kullanabilmesi gundemgaziantep.com için son derece önemlidir. Bununla birlikte, Portal’in çalışması için zorunlu olan Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olamamaktadır. Ayrıca, bazı Çerezlerin kapatılması halinde Portal’in çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatırız.

Portal’de kullanılan Çerezlere dair tercihlerini ne şekilde yönetebileceğinize ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Portal’i görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Portal’e erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choicesüzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.

Ziyaretçiler Hangi Haklara Sahip?

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, GUNDEMGAZİANTEP.COM’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından yazılı olarak ya da kayıtlı elektronik posta adresi üzerinden iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, GUNDEMGAZİANTEP.COM Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Politika'daki Değişiklikler

GUNDEMGAZİANTEP.COM, Politika ile ziyaretçilerine Çerez kullanımı konusunda detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda bilgilendirmede bulunmayı hedeflemiştir. Bu bakımdan, Portal’de yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Portal’in kullanmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Ziyaretçilerin Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

GUNDEMGAZİANTEP.COM,, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Portal’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Son güncelleme tarihi: 16/04/2020

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Portal’i ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Portal’in düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

Kalıcı çerezler Portal’in işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler ziyaretçi tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla kullanılan cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri Portal’i kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde Portal, aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda Portal tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Portal’in çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Doğrulama Çerezleri

Ziyaretçilerin şifrelerini kullanarak Portal’e giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Portal’de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Hedefleme/Reklam Çerezleri

Portal’de kullanıcılara sunulan reklamları özelleştirmek ve zaten görüntülenmiş reklamların tekrar gösterilmesini engellemek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

Kullanıcıların tercihlerini farklı Portal sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

Analitik çerezler ile Portal’i ziyaret edenlerin sayıları, Portal’de görüntülenen sayfaların tespiti, Portal ziyaret saatleri, Portal sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

 

Son Haberler
GENÇ HUKUKÇULAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI
GENÇ HUKUKÇULAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI
MİNİK BALERİNLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
MİNİK BALERİNLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
YILMAZKAYA, “ESNAF KONTAK KAPATTI, VATANDAŞ ARABASINA BİNEMİYOR!”
YILMAZKAYA, “ESNAF KONTAK KAPATTI, VATANDAŞ ARABASINA BİNEMİYOR!”
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ
GSO VE WFP ARASINDA, “MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM PROJESİ” İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
GSO VE WFP ARASINDA, “MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM PROJESİ” İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
SANKO OKULLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI
SANKO OKULLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI
Güneş’e Tam DESTEK
Güneş’e Tam DESTEK
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, MESLEK LİSELERİYLE HALKIN EKMEĞİNİ ÜRETECEK
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, MESLEK LİSELERİYLE HALKIN EKMEĞİNİ ÜRETECEK
GAÜN TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNLARI YENİ YAŞAMLARINA UĞURLANDI
GAÜN TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNLARI YENİ YAŞAMLARINA UĞURLANDI
-GSO VE GİZ PEP PROGRAMI İŞ BİRLİĞİNDE FİRMALARA ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÇÖZÜMLERİ SUNULUYOR
-GSO VE GİZ PEP PROGRAMI İŞ BİRLİĞİNDE FİRMALARA ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÇÖZÜMLERİ SUNULUYOR
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL KÜTÜPHANELERİNE 350 BİN KİTAP!
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL KÜTÜPHANELERİNE 350 BİN KİTAP!
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE 250.000.000 TL’LİK DEV DESTEK
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE 250.000.000 TL’LİK DEV DESTEK
Yılmazkaya, Köylünün, Çiftçinin, Üreticinin Meclisteki Sesi Oldu!
Yılmazkaya, Köylünün, Çiftçinin, Üreticinin Meclisteki Sesi Oldu!
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ ALİ EMRE SİMİTÇİ YÜZME MİLLİ TAKIMINDA
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ ALİ EMRE SİMİTÇİ YÜZME MİLLİ TAKIMINDA
FUAR DA EXPAY GLOBAL DAMGASI
FUAR DA EXPAY GLOBAL DAMGASI
GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi 47 Meslekte Aldığı Yetkiyle Türkiye Üçüncüsü Oldu
GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi 47 Meslekte Aldığı Yetkiyle Türkiye Üçüncüsü Oldu
GAÜN EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI
GAÜN EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARINI UĞURLADI
33. ULUSLARARASI GAPSHOES FUARI KAPILARINI AÇTI
33. ULUSLARARASI GAPSHOES FUARI KAPILARINI AÇTI
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Bu Yüksek Fiyatlar Karşısında Vatandaşı Ancak Tavuk Kesebilir!"
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Bu Yüksek Fiyatlar Karşısında Vatandaşı Ancak Tavuk Kesebilir!"
BÜYÜKŞEHİR, KENE VAKALARINA KARŞI PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARINDAKİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI ARTIRDI
BÜYÜKŞEHİR, KENE VAKALARINA KARŞI PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARINDAKİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI ARTIRDI
CHP'li Kaplan "Sizin gözleriniz ışıl ışıl olacak diye milletin gözlerinin feri söndü"
CHP'li Kaplan "Sizin gözleriniz ışıl ışıl olacak diye milletin gözlerinin feri söndü"
50. YIL PLAKETİ
50. YIL PLAKETİ
Kızılay’dan motivasyon ve eğitim kampı
Kızılay’dan motivasyon ve eğitim kampı
GAÜN ÇOCUK HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
GAÜN ÇOCUK HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
BÖLGEDEKİ İLK ÇAPRAZ BÖBREK NAKLİ SANKO’DA YAPILDI
BÖLGEDEKİ İLK ÇAPRAZ BÖBREK NAKLİ SANKO’DA YAPILDI
Kundaklanan iş yerinde Kur'an-ı Kerim hariç herşey yandı
Kundaklanan iş yerinde Kur'an-ı Kerim hariç herşey yandı
CHP Milletvekili Kaplan:  "Sarımsak üreticilerinin sorunlarını Meclis'e taşıdı!"
CHP Milletvekili Kaplan: "Sarımsak üreticilerinin sorunlarını Meclis'e taşıdı!"
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
GAİGAD Başkanı Levent Özkurt: "Her site İLAN alamayacak"
GAİGAD Başkanı Levent Özkurt: "Her site İLAN alamayacak"
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "DÜĞÜN DAVETİYESİ ALAN VATANDAŞ SANKİ İCRA TEBLİGATI ALMIŞ GİBİ OLUYOR!"
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "DÜĞÜN DAVETİYESİ ALAN VATANDAŞ SANKİ İCRA TEBLİGATI ALMIŞ GİBİ OLUYOR!"
GSO VE GİZ PEP PROGRAMI İŞ BİRLİĞİNDE FİRMALARA TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN YEŞİL DÖNÜŞÜM MENTÖRLÜĞÜ HİZMETİ BAŞLADI
GSO VE GİZ PEP PROGRAMI İŞ BİRLİĞİNDE FİRMALARA TÜRKİYE’DE BİR İLK OLAN YEŞİL DÖNÜŞÜM MENTÖRLÜĞÜ HİZMETİ BAŞLADI
PROF. DR. DAĞLI:  “SEVGİ, GÜVEN VE SAYGIYI ÖĞRENDİĞİMİZ, VARLIĞIYLA HUZUR BULDUĞUMUZ BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
PROF. DR. DAĞLI: “SEVGİ, GÜVEN VE SAYGIYI ÖĞRENDİĞİMİZ, VARLIĞIYLA HUZUR BULDUĞUMUZ BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
ÖĞRENCİLER, KENDİNE YETEN BELEDİYE MODELİNİ İNCELEDİLER
ÖĞRENCİLER, KENDİNE YETEN BELEDİYE MODELİNİ İNCELEDİLER
İNGİLİZCE MÜNAZARA YARIŞMASININ FİNALİ YAPILDI
İNGİLİZCE MÜNAZARA YARIŞMASININ FİNALİ YAPILDI
Şehrin Ayakkabısı IDEATHON ile Tasarlandı
Şehrin Ayakkabısı IDEATHON ile Tasarlandı
Şampiyonlar Şehrin Şampiyon Takımları Halkla Buluştu
Şampiyonlar Şehrin Şampiyon Takımları Halkla Buluştu
GKV'de mezuniyet coşkusu
GKV'de mezuniyet coşkusu
TİM İLK 1000 İHRACATÇI LİSTESİNDE GAZİANTEP 71 FİRMA İLE 3. SIRADA YER ALDI
TİM İLK 1000 İHRACATÇI LİSTESİNDE GAZİANTEP 71 FİRMA İLE 3. SIRADA YER ALDI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTAN VATANDAŞLARI ÖDÜLLENDİRİYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZ TUTAN VATANDAŞLARI ÖDÜLLENDİRİYOR
GAÜN İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
GAÜN İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
CHP ARABAN VE KARKAMIŞ ESNAFINA ÇIKARMA YAPTI!
CHP ARABAN VE KARKAMIŞ ESNAFINA ÇIKARMA YAPTI!
DAĞLI: “SINAVLAR, HAYATINIZDA YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLDUĞU GİBİ HİÇBİR ŞEYİN DE SONU DEĞİL”
DAĞLI: “SINAVLAR, HAYATINIZDA YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLDUĞU GİBİ HİÇBİR ŞEYİN DE SONU DEĞİL”
Arkeoloji dünyasının kalbi Ankara'da atıyor
Arkeoloji dünyasının kalbi Ankara'da atıyor
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU
SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU
Uzman Psikolog Erdem Akgün anlattı AİLELERE ALTIN TAVSİYELER
Uzman Psikolog Erdem Akgün anlattı AİLELERE ALTIN TAVSİYELER
TAŞDOĞAN’DAN ŞAMPİYONLARA TEBRİK
TAŞDOĞAN’DAN ŞAMPİYONLARA TEBRİK
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Polislerin 8/24 mesai düzenine neden geçilmiyor? "
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Polislerin 8/24 mesai düzenine neden geçilmiyor? "
TİM’in genel kuruluna Gaziantep damgası
TİM’in genel kuruluna Gaziantep damgası
GİBTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi
GİBTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi
BAŞKAN ŞAHİN VE GÜLDEN GÜL ÇİÇEKLERLE SPORCULARI KARŞILADI
BAŞKAN ŞAHİN VE GÜLDEN GÜL ÇİÇEKLERLE SPORCULARI KARŞILADI
Kızılay’ın 154. Kuruluş yılı Gaziantep'te kutlandı
Kızılay’ın 154. Kuruluş yılı Gaziantep'te kutlandı
Almacıoğlu: "Yazın ishal ve gıda temizliğine dikkat"
Almacıoğlu: "Yazın ishal ve gıda temizliğine dikkat"
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap Son Yolculuğuna Göz Yaşlarıyla Uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap Son Yolculuğuna Göz Yaşlarıyla Uğurlandı
KPSS başvuru tarihleri: Ortaöğretim ve önlisans başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor?
KPSS başvuru tarihleri: Ortaöğretim ve önlisans başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor?
Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün?
Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün?
YKS ne zaman, saat kaçta, hangi gün yapılacak?
YKS ne zaman, saat kaçta, hangi gün yapılacak?
GİBTÜ’de mezuniyet heyecanı yaşandı -GİBTÜ öğrencileri kep attı
GİBTÜ’de mezuniyet heyecanı yaşandı -GİBTÜ öğrencileri kep attı
ŞEHİTKAMİL AİLE MERKEZLERİNDE SERGİ ZAMANI
ŞEHİTKAMİL AİLE MERKEZLERİNDE SERGİ ZAMANI
GTO’NUN YETİŞTİRDİĞİ DIŞ TİCARET PROFESYONELLERİ SAHAYA ÇIKIYOR
GTO’NUN YETİŞTİRDİĞİ DIŞ TİCARET PROFESYONELLERİ SAHAYA ÇIKIYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR
KADIN DOSTU KENT GAZİANTEP UYGULAMASININ LANSMANI YAPILDI
KADIN DOSTU KENT GAZİANTEP UYGULAMASININ LANSMANI YAPILDI
SANKO ÜNİVERSİTESİ “SAĞLIKLI YAŞAM FESTİVALİ”NDE
SANKO ÜNİVERSİTESİ “SAĞLIKLI YAŞAM FESTİVALİ”NDE
BAŞKAN TAHMAZOĞLU TÜM VATANDAŞI ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET ETTİ
BAŞKAN TAHMAZOĞLU TÜM VATANDAŞI ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET ETTİ
SANKO OKULARI’NIN TÜBİTAK BAŞARISI
SANKO OKULARI’NIN TÜBİTAK BAŞARISI
Ekonomi medyasının başarı ödülleri verildi
Ekonomi medyasının başarı ödülleri verildi
5 Okulda Ziller hayat kurtarmak için çaldı
5 Okulda Ziller hayat kurtarmak için çaldı
GAGİKAD: BU ŞEHİR KADINLARIN
GAGİKAD: BU ŞEHİR KADINLARIN
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Boş Baklava, Boş Tost, Boş Gözlemeden Sonra Şimdide Şerbetsiz Baklava Dönemi!"
CHP Milletvekili Yılmazkaya: "Boş Baklava, Boş Tost, Boş Gözlemeden Sonra Şimdide Şerbetsiz Baklava Dönemi!"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "TOKİ'LERE ACİLEN DOĞALGAZ GELSİN, NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI BAŞLATILSIN"
CHP MİLLETVEKİLİ KAPLAN: "TOKİ'LERE ACİLEN DOĞALGAZ GELSİN, NÖBETÇİ NOTER UYGULAMASI BAŞLATILSIN"
PANORAMA 25 ARALIK MÜZESİ 5 AYDA 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
PANORAMA 25 ARALIK MÜZESİ 5 AYDA 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE SİLAJLIK MISIR DESTEĞİ
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE SİLAJLIK MISIR DESTEĞİ
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "KASASINDA PARASI OLMAYAN BELEDİYE 25 ARSAYI SATIŞA ÇIKAR!  SATA SATA BİTİREMEDİNİZ!"
CHP MİLLETVEKİLİ YILMAZKAYA: "KASASINDA PARASI OLMAYAN BELEDİYE 25 ARSAYI SATIŞA ÇIKAR! SATA SATA BİTİREMEDİNİZ!"