95 araç trafikten men edildi

Gaziantep’te huzur ve güven ortamının tahsisi için Emniyet Müdürlüğüne bağlı 675 ekip ve 2 bin 72 personelin katılımıyla 288 uygulama gerçekleştirildi. Söz konusu uygulamalarda, aranan 260 şahıs yakalandı, 672 sürücü ve araç plakası hakkında işlem yapılarak 95 araç trafikten men edildi.
Editör: Teknisyen
Yayın : 27 Kasım 2023 13:00
Güncelleme : 27 Kasım 2023 13:00


Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ‘’İlimizde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve meydana gelen suçların faillerinin yakalanması amacıyla 07.09.2022-13.09.2022 tarihleri arasında ilimiz genelinde ilgili birimlerimizden 675 ekip ve 2.072 personelimizin katılımıyla icra edilen 288 uygulamada; 14 adet tabanca, 13 adet tüfek, 6 adet kurusıkı tabanca, 65 adet fişek, 14 adet çalıntı motosiklet, 3 adet çalıntı araç, 42 adet kesici-delici alet, 513.2 gram metamfetamin (ateş-buz), 332.6 gram esrar, 263 adet uyuşturucu hap, 27.3 gram eroin, 22 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1 gram eroin afyon sakızı ele geçirilmiş, 58.001 şahıs sorgulanarak 257 şahıs hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmış, ayrıca çeşitli suçlardan aranan 260 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Yapılan denetimlerde 420 umuma açık yer ve 13.223 araç kontrol edilmiş, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal ettiği tespit edilen 672 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulanmış 95 araç trafikten men edilmiştir’’ ifadeleri yer aldı.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Gaziantep'te elektrik kesintisi

SHINE GÜZELLIK MERKEZİ 5. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADI

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI

Mutlu Makarna’dan İlham Veren Bir Reklam: “Mutlu Makarna İyisini Yapar”

Hüseyin Baş: Aklı olan bu kadroyu susturmaz, konuşturur

Gaziantep'te elektrik kesintisi

SHINE GÜZELLIK MERKEZİ 5. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADI

SANKO DIŞ TİCARET’E “İHRACATIN YILDIZI” ÖDÜLÜ

Gaziantep Adliyesi'nde büyük değişim

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ MEHMETÇİĞİN YANINDA

Umut Yılmaz’ın emekli vatandaşlara 6 bin TL vereceklerini duyurdu

Türkiye 9 ayda 1 milyon ton makarna ihraç etti

-BAŞKAN ŞAHİN CENEVRE’DE…

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME BAŞARISI

Kreşler kapanacak mı, anaokulları ne zaman kapanıyor? Kreşler, anaokulları açılacak mı?

Nöbetçi Eczaneler

25 Ocak 2025 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler