Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç babasını ve Gazeteci - Mimar Dogan Özdinç'in amcasının oğlu Ender Özdinç tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat etti.
Gaziantep'in en eski kuyumcularından olan, bir çok sivil toplum örgütünün başkanlığını yapan ve Mekikspor’un eski başkanı olan Ender Özdinç hayatını kaybetti.
Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç'in babası olan 86 yaşındaki Ender Özdinç, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özdinç'in cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
KUYUMCULAR ODASI BAŞKANI SEDAT ÖZDİNÇ KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI
Öte yandan Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç'in de bir süreden beri koronavirüs tedavisi gördüğü belirtildi.
gaziantepinyuzu.com haber sitesi olarak Ender Özdinç'e Allah'tan rahmet, başta Sedat Özdinç olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın