Gaziantep Özel Erdem Koleji, eğitim ve öğretim alanındaki başarısını spordaki şampiyonlukları ile taçlandırıyor. Özel Erdem Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Keser, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gaziantep Genç Erkekler Okullar arası 200 Metre ve 400 metre yarışlarında il şampiyonu oldu.
BİR GÜN ARAYLA İKİ ŞAMPİYONLUK KAZANDI
Spor alanındaki başarısı ile eğitimdeki başarısının paralel olduğunu belirten Erdem Koleji Öğrencisi Eren Keser, "Okulumda aldığım eğitim öğretimin yanı sıra farklı spor branşlarında da yeteneklerimi keşfedebilme şansı buldum. Öğretmenlerimin desteği ve okulumuzun sunduğu imkanlar vesilesiyle atletizm alanında kendimi geliştirdim. Atletizmin bedenimin ve ruhumun yanı sıra derslerime de olumlu etkileri oldu. İl genelinde yapılan 200 metre ve 400 metre yarışlarını da alarak iki madalya daha kazandım. Mutluyum, gururluyum” ifadelerine yer verdi.
KESER, ERDEM KOLEJİ'NİN GURUR KAYNAĞI OLDU
Farklı yarışmalarda da çok sayıda başarı elde eden Erdem 'li çifte şampiyon Keser, "İleride daha büyük başarılar elde edeceğime inanıyorum. Başarılarımı disiplinli bir çalışma temposuna ve her zaman yanımda olan Erdem Koleji öğretmenlerime borçluyum" açıklamalarında bulundu.Bültem
Bir Yorum Bırakın