Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver arasında anlaşma sağlanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü, Şehitkamil Belediyesinde imzalandı.
Şehitkamil Belediyesi personellerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü ile sendika üyesi çalışanlara ‘Ekonomik Destek Primi’ adı altında her ay brüt 3 bin TL/net 2 bin TL ek ödeme yapılması kararlaştırıldı ve imza altına alındı.
TABİİ GÖNÜL İSTİYOR Kİ ÇOK DAHA FAZLASINI VERELİM
İmza sonrası değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, imzalanan sözleşmeye ilişkin şunları söyledi:
“Ben, öncelikle Sendika Başkanımızın şahsında tüm temsilcilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii normal şartlarda bizim imzaladığımız 3 yıllık bir sözleşmemiz vardı. İmzaladığımız sözleşmemiz devam ediyor. Normal şartlar altında yeniden bir düzenleme yapmamız söz konusu değildi. Fakat günün değişen şartlarıyla doğru orantılı olarak çalışan kardeşlerimizin alım gücünü arttırabilmek adına bir uygulama yapmak istedik. Bu konuda sendikamız ile yapmış olduğumuz çalışma neticesinde ortak bir paydada buluştuk. Tabii gönül istiyor ki çok daha fazlasını verelim. Ancak bu noktada belediyenin de bütçesini düşünmekle mükellefiz. Sendika Başkanımız, üyelerin haklarını kolluyor. Bizler de bütçemizi dengeli yönetebilmek adına emek veriyoruz. Bu konuda asgari müşterekte birleştik ve kardeşlerimize brüt olarak 3 bin TL her ay maaşlarına ekstra olacak bir destek verdik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız, sağlıklı günlerde huzur içerisinde harcasınlar. Bereketini görsünler. Emeklerinden dolayı Sendika Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine yürekten teşekkür ediyorum.”
SÖZLEŞMEDEN DOLAYI MUTLU VE GURURLUYUZ
Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver, imza sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanlığı olarak Şehitkamil Belediyemizde çalışan üyelerimizi temsilen kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na enflasyondan kaynaklı yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi yönünde talepte bulunmuştuk. Sağ olsun kendileri bizi kırmadı, üyelerimizin refah seviyesini artıracak şekilde en güzel çalışmayı yaptık. Sayın Başkanımıza, üyelerim adına teşekkür ediyorum. Allah, razı olsun.”

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın