Tatbikatta, annesinin tedavisi sırasında şiddete eğilimli babası tarafından kaçırılan bebek, güvenlik personellerinin başarılı müdahalesiyle annesine teslim edildi. Senaryo gereği olay sırasında yaralanan hastane personelinin ve hasta yakınının acil müdahalesi yapılarak, GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminin ve Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu tatbikata, GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasta Taşıma Birimi ambulans hizmeti sağlayarak destek verdi. Pembe kod konulu tatbikat herhangi bir tehlike yaşanmadan başarıyla son buldu.
Tatbikat sonrası yaptığı açıklamada tüm acil durum ve afetlere önceden hazır olmanın önemli olduğunu vurgulayan GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Aydın, bu tür eğitim ve tatbikatların üniversitemizde devam edeceğini vurguladı. Bülten

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın