Gaziantep Valiliği Fuaye Salonunda düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Hayırsever Süleyman İyikesici ve ailesi katıldı.
Protokolde konuşan Vali Davut Gül; “ Bugün 8 derslikli anaokulunun protokolünü imzalayacağız. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında 100 hayırsever arıyoruz. Martut Kimya A. Ş. bu hayırseverlerden biri oldu. Bu okul yıllarca öğretmenlik yapan aile üyesi Saadet Koçer hanımefendinin adını taşıyacak. Hayırseverimize ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. ” sözlerini kaydetti.
Martut Kimya A. Ş. adına konuşan hayırsever Süleyman İyikesici; “ Gaziantepli olarak sizlerin öncülüğünde böyle bir hayra vesile olmaktan şeref duyuyoruz. İmzalanan protokolün Gaziantep’ e hayırlı olmasını diliyorum.” sözleri ile duygularını dile getirdi.
Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve Vali Davut Gül tarafından hayırsever aileye teşekkür plaketi takdim edildi. Protokol, fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın