Gaziantep’te düzenlenen GAPTARIM 16. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı, önemli ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi,Tarım Politikaları Başkanı Mehmet Karaduman ile divan üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri ile Nizip ilçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fuarı ziyaret ederek stantları gezdi.
Fuar alanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İl Başkanı Şerif Başkülekçi, özellikle çiftçiler ve üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Başkülekçi ile görüşmek isteyen vatandaşlar zaman zaman stantlar önünde kalabalık oluştururken, samimi diyaloglar dikkat çekti.
Çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkülekçi ve beraberindeki heyet, tarım makineleri ve traktör firmalarının stantlarını da detaylı şekilde inceledi. Sektör temsilcileriyle yapılan görüşmelerde, üretimde verimliliğin artırılması ve çiftçinin desteklenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında fuar alanında oluşan yoğunluk, tarım sektörüne olan ilginin yanı sıra siyasi temsilcilerle doğrudan iletişim kurulmasının önemini de bir kez daha ortaya koydu.
Vatandaşların ilgisi karşısında memnuniyetini dile getiren Başkülekçi, her fırsatta sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şerif Başkülekçi, tarımın ve üretimin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Çiftçimizin emeğini büyüten, üretimi daha verimli hale getiren her adımın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli fuarın sektörümüze, üreticilerimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi
Gaziantep il Divan üyesi Tarım Politikaları Başkanı Mehmet Karaduman Gazişehrimiz Gaziantepte yıllardır geleneksel şekilde Tarım fuarları düzenlenmesi takdire şayan bir çalışmadır.Gaziantep bir sanayi şehri olduğu kadar da bir tarım şehridir.Tarım ürünleri bölge halkının geçiminde çok önemli bir yere sahiptir.Bu nedenle çiftçilerimiz desteklenmeli üretim canlanmalıdır.İlimizde modern tarıma geçilmeli şehirden köye göçler yeniden desteklenmeli teşvik edilmelidir.Çünkü tarımsız bir ülke olmaz.Gaziantepi de tarımın başkenti yapmalıyız.Parti olarak bu konuda bir çok çalışmalarımız var.Bu çalışmalar tamamlanınca kamuoyu ile paylaşacağım”dedi

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın