Hastaneden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde çalışanların ve misafirlerin katılımı ile coşkulu şekilde kutlandı.
Hastanenin lobisinde gerçekleştirilen etkinlikte, hastanede görev yapan Diyaliz Hemşiresi Hülya Aslan’ın solo şarkı performansı ile klasik gitarda Sanat Koordinatörü Hasan Korkmaz’ın canlı müzik dinletisi, konser coşkusuyla devam etti. 30 Ağustos’ta misafirlere hoş bir ambiyans yaşatan ekibin şarkılarına, çalışanların yanı sıra misafirler de ay yıldızlı balonlarla ve bayraklarla eşlik ettiler. Hastane çalışanlarının M. Kemal Atatürk imzalı ay yıldızlı tshirtleri ise Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak dikkat çekti.
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada: ‘’ 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum.’’ dedi.
Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin'in söz aldığı etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek solo performansından dolayı Diyaliz Hemşiresi Hülya Aslan’ı ve emeği geçen herkesi başarılarından dolayı tebrik etti.

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın