Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında 1 No'lu Belediye Salonu'nda yapıldı.
Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 16 maddenin 7'si, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na, 4'ü Plan Bütçe Komisyonu'na, 1'i Kırsal Kalkınma ve Plan Bütçe Komisyonuna, 1'i Tarife Komisyonuna, 3'ü teklif karar olarak gündeme alındı. İki madde ise gündem dışı olarak meclise sunularak oy birliği ile kabul edilip meclis gündemine alındı. Gündem dışı mecliste kabul edilen 2 madde Plan Bütçe Komisyonuna sevk edildi.
İZMİR İÇİN DUA EDİLDİ
Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclise başlamadan önce İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hayatını kaybedenler için meclis üyeleri ile birlikte dua okudu. Başkan Tahmazoğlu İzmirli depremzedelere 16 tonluk gıda yardımında bulunduklarını talepler doğrultusunda yardım sağlanabileceğini ifade etti.
Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturum toplantısını 05 Kasım 2020 Perşembe günü saat 16.00'da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.
                                                                    
                                            
                    
                                    
                                    
 Galatasaray
 Fenarbahçe
 Samsunspor
 Beşiktaş
 Başakşehir
 Eyüpspor
 Göztepe
 Trabzonspor
 Kasımpaşa
 Konyaspor
 Antalyaspor
 Gaziantep FK
 Kayserispor
 Rizespor
 Alanyaspor
 Sivasspor
 Bodrum FK
 Hatayspor
 Adana Demir
 Kocaelispor
 Gençlerbirliği
 F. Karagümrük
 İstanbulspor
 Erzurumspor FK
 Bandırmaspor
 Iğdır F.K
 Boluspor
 Amed Sportif F.
 Çorum Fk
 Ümraniyespor
 Erokspor
 A. Keçiörengücü
 Pendikspor
 Sakaryaspor
 Ankaragücü
 Manisa FK
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın