Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastanelerin ve yoğun bakımların dolduğunu belirterek "Maske mesafe ve hijyene uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını istiyoruz." dedi.
Son dönemde koronavirüs vakalarının arttığı Adıyaman'da Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, hastanelerin ve yoğun bakımların dolduğunu ifade etti.
"BU İŞİN ŞAKASI YOK" DİYEREK UYARDI
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları koronavirüs salgını konusunda uyardı. Hastanelerin ve yoğun bakımların doluğunu belirten Kılınç, "Bu işin şakası yok. Çok sayıda karantinaya alınan yerler mekanlar mevcut. Maske mesafe ve hijyene uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını istiyoruz. Özellikle maskesi olmayanları uygun bir dille uyarmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın