Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada barışa ve huzura vesile olması temennisinde bulunarak, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Rahmet ve maneviyatıyla gönülleri kuşatan Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanın yaşandığını kaydeden Adnan Ünverdi, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en güçlü şekilde yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla bizi birbirimize yakınlaştıran çok özel günlerdir.
Büyüklerimize yapacağımız ziyaretlerle onların gönlünü almak, yakınlarımız ve çevremizle bir araya gelmek, çocukları sevindirmek bayramın en güzel anlarındandır.
Sevgi ve hoşgörüyle, küslük ve dargınlıkları geride bırakmak için bu müstesna günler büyük bir fırsattır ve muhakkak değerlendirilmelidir.
Bölge coğrafyamızda ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan kaos ve savaş hali hepimizi derinden etkilemekte olup, tüm insanlığın huzura kavuşması için bu mübarek günlerin savaşların son bulmasına ve akan göz yaşının dinmesine de vesile olmasını temenni ediyorum.
Böylesi bir dönemde, milli birlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesi, ülkemizin gücüne güç katmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”

Galatasaray
Fenarbahçe
Samsunspor
Beşiktaş
Başakşehir
Eyüpspor
Göztepe
Trabzonspor
Kasımpaşa
Konyaspor
Antalyaspor
Gaziantep FK
Kayserispor
Rizespor
Alanyaspor
Sivasspor
Bodrum FK
Hatayspor
Adana Demir
Kocaelispor
Gençlerbirliği
F. Karagümrük
İstanbulspor
Erzurumspor FK
Bandırmaspor
Iğdır F.K
Boluspor
Amed Sportif F.
Çorum Fk
Ümraniyespor
Erokspor
A. Keçiörengücü
Pendikspor
Sakaryaspor
Ankaragücü
Manisa FK
Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın