Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin başlattığı sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümde çok önemli yol kat eden Şahinbey Belediyesi bu konudaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bankam Atık noktasını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, burada vatandaşlarla sohbet ederek, geri dönüşümün önemini ve bu bilincin gelecek nesillere de aktarılmasını istedi.
GERİ DÖNÜŞÜM ÖNEMLİ
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bankam Atık Projesiyle hem ülkenin hem de vatandaşların kazandığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak sıfır atıkla alakalı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin başlatmış olduğu sıfır atık projesi ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Bizde buna destek olmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle çöpe atılan fakat aslında çöp olmayan geri dönüşümle yeniden ekonomiye kazandıracağımız plastikleri, cam şişeleri, teneke kutuları, kartonları ve kağıtları Bankam Atık noktalarımızda topluyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızı teşvik etmek için çeşitli hediyeler veriyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde veya iş yerlerinde topladıkları geri dönüşüm malzemeleri tartılarak alınıp bunun karşılığında bisiklet, top ve temizlik ürünleri gibi eşyaları vatandaşlarımıza hediye olarak veriyoruz. Özellikle okullar açık olduğu zaman çocuklarımıza geri dönüşümün önemini anlatarak onlara bu alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak şuanda günlük 120 ton geri dönüşüm malzemesi topluyoruz. Hedefimiz bunu 500 tona kadar çıkarmak. Bu hedefi vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızın bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
ÇOK FAYDALI BİR PROJE
Bankam atık projesinin oldukça faydalı olduğuna dikkati çeken vatandaşlar, "Çevremizin temiz kalması ve atıkların geri dönüşümü noktasında çok hassas olmalıyız. Çocuklarımızı da bu doğrultuda yetiştirmeliyiz. Şahinbey Belediyemizin Bankam Atık projesini bu anlamda çok faydalı buluyoruz. Atıklar geri dönüşüme kazandırılırken, hem de bizler kazanmış oluyoruz. Böyle bir proje yaptığı için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz" diye konuştular.
 
                                                                     
                                            
                     
                                     
                                    
 Galatasaray
 Galatasaray Fenarbahçe
 Fenarbahçe Samsunspor
 Samsunspor Beşiktaş
 Beşiktaş Başakşehir
 Başakşehir Eyüpspor
 Eyüpspor Göztepe
 Göztepe Trabzonspor
 Trabzonspor Kasımpaşa
 Kasımpaşa Konyaspor
 Konyaspor Antalyaspor
 Antalyaspor Gaziantep FK
 Gaziantep FK Kayserispor
 Kayserispor Rizespor
 Rizespor Alanyaspor
 Alanyaspor Sivasspor
 Sivasspor Bodrum FK
 Bodrum FK Hatayspor
 Hatayspor Adana Demir
 Adana Demir Kocaelispor
 Kocaelispor Gençlerbirliği
 Gençlerbirliği F. Karagümrük
 F. Karagümrük İstanbulspor
 İstanbulspor Erzurumspor FK
 Erzurumspor FK Bandırmaspor
 Bandırmaspor Iğdır F.K
 Iğdır F.K Boluspor
 Boluspor Amed Sportif F.
 Amed Sportif F. Çorum Fk
 Çorum Fk Ümraniyespor
 Ümraniyespor Erokspor
 Erokspor A. Keçiörengücü
 A. Keçiörengücü Pendikspor
 Pendikspor Sakaryaspor
 Sakaryaspor Ankaragücü
 Ankaragücü Manisa FK
 Manisa FK Şanlıurfaspor
 Şanlıurfaspor
Bir Yorum Bırakın